BLOCKCDN



soyut

BLOCKCDN, Ethereum akıllı sözleşmesine dayalı olarak dağıtılan bir CDN sistemidir. Sistem, CDN madenciliği, akıllı sözleşme anlaşması ve CDN ticaret piyasasını birer birer ayarlıyor. BLOCKCDN, zincirleme çalışma ve online ödeme yoluyla küresel ağ katılımcılarını boşta olan cihazlarını (PC, yönlendirici, TV kutusu, cep telefonu gibi) paylaşmaya ve İnternet hızlandırma düğümlerini her yerde yaygınlaştıran yükleme trafiği sağlamak için çağırıyor. Ethereum akıllı sözleşme sistemine dayanan BLOCKCDN, kullanılmayan genişbant kullanıcılarına sadece boşta olan ağ cihazlarını paylaşmasına ve trafik yüklemesine izin vermiyor; bunun yanı sıra, ek girişler olmadan daha fazla fayda elde ediliyor, ancak daha ucuz, çok düğümlü ve daha hızlı dağıtımlı CDN hizmetleri [1] sağlıyor. Hızlandırmanız gereken web siteleri.

pazar

Mobil İnternet, video canlı ve 4K HD video geliştirildiğinde, kullanıcıların büyük veri ve tepki süresi için doğrudan talebi yükseltildi ve bu da CDN ticaretinin hız kazandı. CDN pazarının 2014 yılında 3.7034 milyar dolar seviyesinden 2019 yılında 12.1637 milyar dolara yükseleceği ve bileşik yıllık büyüme oranının (CAGR)% 26.9 ile yüksek bir hızda büyümesinin uzun bir süre olacağı belirtildi [2] PR Web tarafından yayınlanan Micromarketmonitor raporlarından.





Büyük pazar ve yüksek hızdaki piyasa büyüme oranı, BLOCKCDN'ye sektörü derinleştirmek için mükemmel bir fırsat verdi ve ekonomiyi paylaşmak ve paylaşmak isteyen milyarlarca insanı birbirine bağlamak için devrim niteliğinde dağıtılan CDN'yi sağladı.

Madencilik müşterisi
Yazılım versiyonu:

Yazılım araştırma istemcisi, distribütörlerin kullanılmayan genişbant paylaşımının etkili yollarından biridir. Ek donanım cihazları eklemeden ve madencilik istemcisini bilgisayarlar, cep telefonları vb. Gibi trafiğini paylaşabilen terminallerde çalıştırarak insanlar sürekli olarak gün boyunca yükleme trafiği sağlayabilir ve sağlanan trafik hacmine göre eşdeğer BCDN belirteçleri elde edebilirler . Köpek yürürken, alışveriş yapıyor, yemek yiyor ya da film izliyorsanız - onun atlarının hepsi onun için para kazanıyor.



BLOCKCDN madencilik hazinesini:

BLOCKCDN madenciliği, yerleşik madencilik yazılımından dolayı gün içinde kesintisiz olarak başlayabilecek BLOCDKCDN tarafından üst düzey oyuncular için tasarlanmış bir maden donanımdır. Ayrıca, akıllı DNSscheduling teknolojisi ile BLOCKCDN madenciliği piyasadaki benzer ürünlerden daha verimli. Oyuncular sadece bilgisayara bağlanır, kendi eterik cüzdan adreslerini yapılandırır ve geniş banta bağlanır, daha sonra BLOCKCDN madenciliği otomatik olarak çalışır.

BLOCKCDDinlemek hazine:



CDN ticaret pazarı

Otomatik çöpçatanlık:

BLOCKCDN'in akıllı sözleşme sistemi şeffaf, açık ve adil self servis bir platform sağlar. Sadece cüzdanınızı açmanız yeterlidir, BLOCKCDN'in self servis ticaret platformunda sizin için en iyi CDN servisini seçebilirsiniz. Düğüm distribütörleri ve CDN hızlanma talep edenler otomatik olarak sistemde işlem görerek aracıların kârını ortadan kaldırmakta ve distribütörleri daha karlı hale getirmekte ve CDN hızlandırma talebini daha az maliyetli hale getirmektedir.



BCDN simgesi

*BLOCKCDN'in simgesi ("BCDN"), BLOCKCDN ekosisteminde önemli bir rol oynamaktadır. *BCDN belirteçleri esas olarak aşağıdaki amaçlar için kullanılır:
*Kullanılmayan genişbant alanlarına sahip distribütörlerin gelir makbuzları
*BLOCKCDN sistem dolaşım makbuzları
*BLOCKCDN ağlarında, CDNacceleration talep sahipleri için trafik alımı için gerekli belirteçler.

BLOCKCD, yasal ihale trafik ankraj mekanizmasını kullandığından, BLOCKCDN ağı daha da zenginleşecek ve daha fazla müreffeh olacak, BCDN göstergesi için miktar ve talep miktarı artacak ve belki de bir adet BCDN fiyatının yükselmesine neden olacaktır. CDN hızlandırıcı talep edenler aynı miktarda trafik satın alırken, ödenmesi gereken BCDN belirteçlerinin sayısı azaltılacak ve yasal ihale artacaktır. Bu, CDN hızlandırmanın, ek maliyet gerektirmeden, BLOCKCDN sisteminin geliştirilmesiyle simgelerin değerlenmesinin keyfini çıkarmasını sağlar.

BCDN tutar kuralları

BCDN toplamının miktarı 1 milyar olarak sabitlenmiş ve toplam beş bölümden oluşacak şekilde sonsuza kadar artırılacaktır:

*Crowdfunding (ICO) ve serbestçe dağılım: 400 milyon (% 40)
*Düğüm geliştirme (BCDN madenciliği) fonu için ayrılmıştır: 400 milyon (% 40)
*İlk yatırımcılar (pre -ico): 130 milyon (% 13)
*Geliştirme ekibi için ayrılmıştır: 50 milyon (% 5)
*Vergi ve diğerleri: 20 milyon (% 2)



Yol haritası


Fon ayrıntıları


feragat

Bu belge sadece BCDN ile ilgili tavsiyeler vermeyen bilgiler vermeyi amaçlamaktadır Yukarıdaki bilgileri satın almak veya analiz yatırım kararlarını teşkil etmemektedir. Bu belge yatırım tavsiyesi, niyet veya talep teşkil etmez.
Bu doküman, menkul kıymet formlarını almaya veya satmaya yönelik herhangi bir satış veya davetiye, herhangi bir sözleşme veya taahhüdün verilmesi olarak yazılmış veya eser olarak yorumlanmamaktadır.
İlgili kullanıcılar sonuçta belki de politika, teknoloji, piyasa vb. Belirsiz yönlerden BLOCKCDN projesinin riskini anlamalı ve kabul etmeli ve eninde sonunda ilgili herhangi bir sonucu üstlenmelidir.
BLOCKCDN ekibi BLOCKCDN projesine katılarak doğrudan veya dolaylı olarak herhangi bir maddi kayıp getirmez.



Daha fazla bilgi visite için:

Web sitesi: http: //www.blockcdn.org/index_en.html
Onların fb: https://web.facebook.com/blockchaincdn
Onların Twitter: https://twitter.com/BlockCDN
Bitkotkuşum: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1061980
Ethernet adresi: 0x61b11BEA87b4492f0C0da72F4b51d4F454b626b3

Komentar

Postingan populer dari blog ini